Kwalifikacja: T.03
Nazwa kwalifikacji: Produkcja wyrobów piekarskich
Zawód: Piekarz oraz technik technologii żywności
| czerwiec 2022 | Egzamin zawodowy T.03 2022 czerwiec |
| czerwiec 2021 | Egzamin zawodowy T.03 2021 czerwiec |
| styczeń 2021 | Egzamin zawodowy T.03 2021 styczeń |
| czerwiec 2020 | Egzamin zawodowy T.03 2020 czerwiec |
| styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.03 2020 styczeń |
| czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.03 2019 czerwiec |
| styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.03 2019 styczeń |
| czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.03 2018 czerwiec |
| czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.03 2017 czerwiec |
| czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.03 2016 czerwiec |
| styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.03 2016 styczeń |
| czerwiec 2015 | Egzamin zawodowy T.03 2015 czerwiec |
| czerwiec 2014 | Egzamin zawodowy T.03 2014 czerwiec |