Kwalifikacja: T.03
Nazwa kwalifikacji: Produkcja wyrobów piekarskich
Zawód: Piekarz oraz technik technologii żywności
czerwiec 2022 | Egzamin zawodowy T.03 2022 czerwiec |
czerwiec 2021 | Egzamin zawodowy T.03 2021 czerwiec |
styczeń 2021 | Egzamin zawodowy T.03 2021 styczeń |
czerwiec 2020 | Egzamin zawodowy T.03 2020 czerwiec |
styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.03 2020 styczeń |
czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.03 2019 czerwiec |
styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.03 2019 styczeń |
czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.03 2018 czerwiec |
czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.03 2017 czerwiec |
czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.03 2016 czerwiec |
styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.03 2016 styczeń |
czerwiec 2015 | Egzamin zawodowy T.03 2015 czerwiec |
czerwiec 2014 | Egzamin zawodowy T.03 2014 czerwiec |