Kwalifikacja: T.05
Nazwa kwalifikacji: Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Zawód: Wędliniarz oraz technik technologii żywności
| czerwiec 2021 | Egzamin zawodowy T.05 2021 czerwiec |
| czerwiec 2020 | Egzamin zawodowy T.05 2020 czerwiec |
| styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.05 2020 styczeń |
| czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.05 2019 czerwiec |
| styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.05 2019 styczeń |
| czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.05 2018 czerwiec |
| czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.05 2017 czerwiec |
| styczeń 2017 | Egzamin zawodowy T.05 2017 styczeń |
| październik 2016 | Egzamin zawodowy T.05 2016 październik |
| czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.05 2016 czerwiec |
| styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.05 2016 styczeń |
| wrzesień 2015 | Egzamin zawodowy T.05 2015 wrzesień |
| czerwiec 2015 | Egzamin zawodowy T.05 2015 czerwiec |
| styczeń 2015 | Egzamin zawodowy T.05 2015 styczeń |
| czerwiec 2014 | Egzamin zawodowy T.05 2014 czerwiec |