Kwalifikacja: T.16
Nazwa kwalifikacji: Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Zawód: Technik technologii żywności
| styczeń 2022 | Egzamin zawodowy T.16 2022 styczeń |
| czerwiec 2021 | Egzamin zawodowy T.16 2021 czerwiec |
| styczeń 2021 | Egzamin zawodowy T.16 2021 styczeń |
| czerwiec 2020 | Egzamin zawodowy T.16 2020 czerwiec |
| styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.16 2020 styczeń |
| czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.16 2019 czerwiec |
| styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.16 2019 styczeń |
| czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.16 2018 czerwiec |
| styczeń 2018 | Egzamin zawodowy T.16 2018 styczeń |
| czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.16 2017 czerwiec |
| styczeń 2017 | Egzamin zawodowy T.16 2017 styczeń |
| październik 2016 | Egzamin zawodowy T.16 2016 październik |
| czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.16 2016 czerwiec |
| styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.16 2016 styczeń |
| wrzesień 2015 | Egzamin zawodowy T.16 2015 wrzesień |