Egzamin zawodowy kwalifikacja T.16

Kwalifikacja: T.16
Nazwa kwalifikacji: Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Zawód: Technik technologii żywności

czerwiec 2018egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2018 czerwiec
styczeń 2018egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2018 styczeń
czerwiec 2017egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2017 czerwiec
styczeń 2017egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2017 styczeń
październik 2016egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2016 październik
czerwiec 2016egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2016 czerwiec
styczeń 2016egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2016 styczeń
wrzesień 2015egzamin zawodowypisemny i praktycznyEgzamin zawodowy T.16 2015 wrzesień

Dodaj komentarz