Kwalifikacja: T.02
Nazwa kwalifikacji: Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Zawód: Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, technik technologii żywności oraz technik przetwórstwa mleczarskiego
| styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.02 2020 styczeń |
| czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.02 2019 czerwiec |
| styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.02 2019 styczeń |
| czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.02 2018 czerwiec |
| styczeń 2018 | Egzamin zawodowy T.02 2018 styczeń |
| czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.02 2017 czerwiec |
| styczeń 2017 | Egzamin zawodowy T.02 2017 styczeń |
| czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.02 2016 czerwiec |
| styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.02 2016 styczeń |
| wrzesień 2015 | Egzamin zawodowy T.02 2015 wrzesień |
| czerwiec 2015 | Egzamin zawodowy T.02 2015 czerwiec |
| styczeń 2015 | Egzamin zawodowy T.02 2015 styczeń |