Kwalifikacja: T.04
Nazwa kwalifikacji: Produkcja wyrobów cukierniczych
Zawód: Cukiernik oraz technik technologii żywności
| czerwiec 2021 | Egzamin zawodowy T.04 2021 czerwiec |
| styczeń 2021 | Egzamin zawodowy T.04 2021 styczeń |
| czerwiec 2020 | Egzamin zawodowy T.04 2020 czerwiec |
| styczeń 2020 | Egzamin zawodowy T.04 2020 styczeń |
| czerwiec 2019 | Egzamin zawodowy T.04 2019 czerwiec |
| styczeń 2019 | Egzamin zawodowy T.04 2019 styczeń |
| czerwiec 2018 | Egzamin zawodowy T.04 2018 czerwiec |
| styczeń 2018 | Egzamin zawodowy T.04 2018 styczeń |
| czerwiec 2017 | Egzamin zawodowy T.04 2017 czerwiec |
| styczeń 2017 | Egzamin zawodowy T.04 2017 styczeń |
| październik 2016 | Egzamin zawodowy T.04 2016 październik |
| czerwiec 2016 | Egzamin zawodowy T.04 2016 czerwiec |
| styczeń 2016 | Egzamin zawodowy T.04 2016 styczeń |
| wrzesień 2015 | Egzamin zawodowy T.04 2015 wrzesień |
| czerwiec 2015 | Egzamin zawodowy T.04 2015 czerwiec |
| styczeń 2015 | Egzamin zawodowy T.04 2015 styczeń |
| wrzesień 2014 | Egzamin zawodowy T.04 2014 wrzesień |
| czerwiec 2014 | Egzamin zawodowy T.04 2014 czerwiec |